МЕНЮ
Your Cart

Easy Fishing

Easy Fishing е чешка компания, която като една от малкото в света използва топ японски материали за своите PVA продукти. Има своя собствена уникална технология за плетене на PVA чорапи. Всеки от вариантите е изплетен по различен начин, което му придава различни свойства и предназначение. Освен чорапи предлага и PVA конци и шнурове. Опаковката на продукта, която улеснява употребата при риболов и предпазва материала от намокряне, е на високо ниво.

Марка: Easy Fishing Код на продукт: 75483-25-7T
Еластичен и по-здрав PVA чорап от типа ELASTIC HARD на чешката фирма Easy Fishing, специално изработен за тежки и леки примамки и далечно замятане. Може да издържи на високо механично натоварване. Чорапът е изработен от качествен японски материал. Диаметърът е 25 мм и може да бъде частично увел..
23.10лв.
без ДДС:23.10лв.
Марка: Easy Fishing Код на продукт: 75484-40-7T
Еластичен и по-здрав PVA чорап от типа ELASTIC HARD на чешката фирма Easy Fishing, специално изработен за тежки и леки примамки и далечно замятане. Може да издържи на високо механично натоварване. Чорапът е изработен от качествен японски материал. Диаметърът е 40 мм и може да бъде частично увел..
23.10лв.
без ДДС:23.10лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)