МЕНЮ
Your Cart

Захранки и добавки

Chilli Pepper 300мл - течна добавка
Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: MT0010
Лютият пипер Mikbaits Chilli Pepper е високоефективна течна съставка на основата на лют червен пипер и коноп. Това е остра, богата на енергия добавка, която дава на примамките основни хранителни вещества и пикантен вкус, като същевременно освобождава фини частици и силни естествени атрактори във вси..
23.40лв.
без ДДС:23.40лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB077
Corn Steep Liquor е натурална течност, получена от царевица със силен аромат на дрожди. Използва се от много години при риболова на шаран. Благодарение на силните си ферментационни свойства, той е отличен катализатор за иницииране на "разпадането" на вашата стръв и потенциалното освобождаване на мно..
12.00лв.
без ДДС:12.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB083
Mikbaits Fermented Pepper ферментирал пипер е много специфичен и различен продукт на основата на черен пипер, чесън и спирулина. Придава на протеиновото топче пикантен вкус, енергия, хранителни вещества и леко го оцветява в зелено (в зависимост от дозировката). Съчетава се добре с пикантни рибни мик..
18.72лв. 23.40лв.
без ДДС:18.72лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB085
Krill Hydro е течна съставка, базирана на ракообразни, планктон и антарктически крил. Тази чудесно oсолена, силно разтворима течност има силно стимулиращ ефект, който незабавно привличат рибите на хранителното петно. Той е много богат на водоразтворими омега-3 мастни киселини, протеини, аминокиселин..
21.84лв. 27.30лв.
без ДДС:21.84лв.
Minamino Mikbaits 300мл - течна добавка
Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB080
Една от легендарните течни храни, които рибари от цял свят използват успешно от много години. Минамино съдържа силно питателен свински черен дроб, далак и стомашна лигавица, което осигурява сложна смес от аминокиселини и концентриран източник на витамини, минерали и енергия. В същото време обаче има..
31.00лв.
без ДДС:31.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MC0050
Плаващите флуоресцентни pop up топчета на Mikbaits са много ефективна стръв за риболов на шаран, използвана както отделно, така и в комбинация с протеиновите топчета от серията Mirabel за презентиране на т. нар. снежен човек. Техният отличителен цвят привлича вниманието на рибите отдалеч, а силният,..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB060
Плаващите флуоресцентни pop up топчета на Mikbaits са много ефективна стръв за риболов на шаран, използвана както отделно, така и в комбинация с протеиновите топчета от серията Mirabel за презентиране на т. нар. снежен човек. Техният отличителен цвят привлича вниманието на рибите отдалеч, а силният,..
10.40лв.
без ДДС:10.40лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MC0046
Mini Wafters Mikbaits са изключително атрактивни неутрално балансирани 8 мм флуоресцентни примамки. Те са чудесни за метод фидер, краткосрочен риболов, състезателен риболов, при риболов с ниска активност или за много предпазлива риба. Предимството им е, че лягат леко надолу и така изглеждат по-естес..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MD0032
Neo плазмата е специална течност, предназначено специално за Pop up плуващи топчета и друга плуваща стръв. Поставете няколко капки върху стръвта и изчакайте няколко минути преди замятане. Ще се изненадате от резултата. Тази течност създава визуален и обонятелен сигнал (облак) във водата. Така рибата..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MC0033
Плаващите флуоресцентни pop up топчета на Mikbaits са много ефективна стръв за риболов на шаран, използвана както отделно, така и в комбинация с класически протеинови топчета за презентиране на т. нар. снежен човек. Техният отличителен цвят привлича вниманието на рибите отдалеч, а силният, привлекат..
16.00лв.
без ДДС:16.00лв.
Pop up Топчета Fanatica Salmon Crayfish Asafoetida Pop up Топчета Fanatica Salmon Crayfish Asafoetida
Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: 11033819
Pop up топчетата съдържат силна концентрация на есенции, етерични масла и вкусови стимулатори. Те са отлична плаваема стръв за шаран, като оптимално допълват потъващите топчета от серията Fanatica Salmon Crayfish Asafoetida.Риболовен магазин Carpsmell  предлага Pop up топчета в разфасофки от 15..
19.50лв.
без ДДС:19.50лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: 11033822
Pop up топчетата съдържат силна концентрация на есенции, етерични масла и вкусови стимулатори. Те са отлична плаваема стръв за шаран, като оптимално допълват потъващите топчета от серията G2 Crab Anchovy Asafoetida. Риболовен магазин Carpsmell  предлага Pop up топчета в разфасофки от 150 м..
19.50лв.
без ДДС:19.50лв.
Pop up Топчета Gangster G7 Master Krill 150мл
Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: 11033777
Pop up топчетата съдържат силна концентрация на есенции, етерични масла и вкусови стимулатори. Те са отлична плаваема стръв за шаран, като оптимално допълват потъващите топчета от серията G7 Master Krill. Риболовен магазин Carpsmell  предлага Pop up топчета в разфасофки от 150 мл.Плaващите..
19.50лв.
без ДДС:19.50лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MC0088
Серията Amur range е предназначена основно за риболов на бял амур, но е също толкова ефективна и за шаран. Всички продукти са базирани на сладко-плодова основа, която се оказа най-ефективна за нас.Предлагат се различни видове топчета - плуващи pop up 14 мм; балансирани 14 мм wafters, 16 мм и 20 мм п..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
Pop up Топчета Mikbaits Fanatica Meteora 150мл
HOT Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB003
Pop up топчетата съдържат силна концентрация на есенции, етерични масла и вкусови стимулатори. Те са отлична плаваема стръв за шаран, като оптимално допълват потъващите топчета от серията Метеора. Риболовен магазин Carpsmell  предлага Pop up топчета в разфасофки от 150 мл.Плaващите Pop up ..
19.50лв.
без ДДС:19.50лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB081
Red Fish Amino е солена течна храна на основата на морска риба, скариди и миди. Има много силен хранителен профил и съдържание на свободни аминокиселини, което стимулира рибите да се хранят. Той е незабавно разтворим при всякаква температура на водата. Особено подходящ е за смеси от рибно брашно с р..
23.40лв.
без ДДС:23.40лв.
Показва 1 до 16 от 168 (11 страници)