МЕНЮ
Your Cart

Поръчка и доставка

Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС при достигане на сума 60 лв.

След достигане на 60,00лв. стойност на Вашата поръчка се появява метод на доставка: Безплатна доставка .

 

Приемане на поръчки:

Поръчки в онлайн магазин carpsmell.com се приемат денонощно през цялата седмица, но се изпълняват само от Понеделник до Петък включително. Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник. По изключение за наши лоялни и редовни клиенти поръчките могат да се изпълняват и в Събота, но само след предварителна уговорка. Когато има официални почивни дни и национални празници изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.

Потвърждаване на поръчки:

За потвърждение на поръчката Ви ще се свържем с Вас чрез телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, ще се опитаме да се свържем с Вас и чрез имейла, който сте посочили и поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията.

Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента!

При телефонния разговор или в допълнителен е-mail, Вие трябва потвърдите:

- вид и количество на изпращаната стока;

- сума за плащане - общата сума, която ще заплатите на куриера: цена на поръчаните стоки + цена на доставката;

- ден на доставката;

Фирмата работи с куриерска фирма Еконт Експрес. Доставките се извършват посредством нея, като може да са до конретен офис или точен адрес.

 

Срок за получаване на доставката:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.

Поръчки направени след 15.30 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти. При всеки случай всичко ще бъде изяснено предварително с клиента.

 

Доставка на продуктите:

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка (или до поискване от офис) в съответствие с посочените Тарифи за доставка и настоящите Общи условия за Обслужване  .

  • Kуриерски пратки се подават от офис на Еконт Експрес
  • Доставка на адрес на Получател или в офис на фирма Еконт
  • Цените за доставката до офис на Еконт Експрес и до адрес са съгласно Тарифата на спедиторската фирма. Върху цената за транспорт се начислява и комисионна за наложен платеж.
  • Подходящи са за пратки с тегло от 1 до 100 кг.
  • Доставят сe на следващия работен ден от подаването на пратката , на лицето, посочено като получател, на негов родител или законен настойник, ако е непълнолетно или малолетно, или изрично упълномощено от получателя или настойника му лице.


Допълнителни услуги към пратката:

Преглед преди плащане – Възможен е преглед преди плащане на стоката само и едиствено при условие, че получателят заплати разходите за доставка и за връщане на стоката при евентуален отказ за получаване!!!

Общи условия за поръчка:

При отказ за получаване на пратката, трябва да заплатите транспортните разходи за доставката, както и транспортните разходи за връщането на стоката!

Моля не приемайте пратка с нарушена опаковка или съмнение, че стоката е повредена при транпорта. В случай, че продукта не отговаря на Вашите очаквания или желаете да бъде заменена с друг номер, може да бъде върнат в рамките на два дни от датата на получаване, но не след изтичане на календарният месец, при условие че стоката е със запазен търговски вид и не сте отстранили етикета.

В случай, че не сте удовлетворени от доставената стока, имате право да я върнете или замените на адрес: град Божурище, бул. Европа 115, в 14 дневен срок от датата на доставката, във вида в който сте я получили със всички придружаващи документи (с всички принадлежащи към нея етикети, без да са били скъсани и/или остранявани), както и да не е третирана с препарати (парфюми, перилни препарати и др.), замърсена, повредена или използвана, за Ваша сметка.

В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис.
При замяна на стока, куриерските услуги за връщането и изпращането на заменения артикул са за сметка на клиента.

 

Изисквания към върнатата стока:

Kлиентът трябва да подаде заявка за връщане на стоката писмено на имейл       office@carpsmell.com в срок не по - дълъг от 14 дни, считано от датата на получаване на поръчката;

Следва да посочите лична банкова сметка, на която да бъде възстановена заплатената от Вас сума за продукта;

Стоката е в перфектен търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от „Давидчето“ ЕООД - фактура (ако има такава), касов бон (друг документ, ако е приложимо).

Клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортиране на стоката обратно до адреса на „Давидчето“ ЕООД.  „Давидчето“ ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума или част от нея в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на продукт.

Алтернативното решаване на спорове /АРС/ между потребители и търговци представлява извънсъдебно помирително производство на доброволен принцип. То се осъществява посредством помирителни комисии: https://www.kzp.bg/.