МЕНЮ
Your Cart

Терминални аксесоари

Марка: Korda Код на продукт: KHDB
Korda Mini Heli Safe е система, която позволява на рибарите да ловят бързо и ефективно. Просто закачете олово към системата, а тя ще свърши останалото, освобождавайки повода веднага щом вирбелът на куката ви дръпне към горната част на перлата. Mini Heli-Safe се доставя с вирбел с размер 11 и мо..
15.60лв.
без ДДС:15.60лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1340
Вирбелът за хеликоптер Garda се използва главно за монтажи на хеликоптер. Има по-голямо отвор от стандартните въртящи се вирбели, така че може да се върти лесно при хвърляне. ..
10.87лв.
без ДДС:10.87лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1339
Микро вирбелът Garda с пръстен се използва за различни монтажи като D-rig, Ronnie rig и др. Може да се използва и за свързване на различни видове ригове  при създаване на комбинирани монтажи...
11.70лв.
без ДДС:11.70лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1342
Високоякостен матов тъмен вирбел Garda с бърза връзка за смяна. Благодарение на добавения пръстен, вашият монтаж се държи още по-естествено и е по-подходяща за при борба с рибата, тъй като елиминира възможността влакното да се протърка върху олово при резки тласъци на рибата. Размер №10. Доставя се ..
10.87лв.
без ДДС:10.87лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1092
Високоякостен матов тъмен вирбел Garda с бърза връзка за смяна. Благодарение на добавения пръстен, вашият монтаж се държи още по-естествено и е по-подходяща за при борба с рибата, тъй като елиминира възможността влакното да се протърка върху олово при резки тласъци на рибата. Размер №8. Доставя се в..
10.87лв.
без ДДС:10.87лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1341
Високоякостен матов тъмен вирбел Garda с бърза връзка за смяна на поводите. Идеален избор за повечето видове риболовни монтажи. Размер №10. Доставя се в опаковка от 10 бр...
7.80лв.
без ДДС:7.80лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1090
Високоякостният матов и здрав вирбел Garda е основен артикул в арсенала на всеки риболовец. Размер № 8. Доставя се в опаковка от 20 бр...
6.96лв.
без ДДС:6.96лв.
Марка: Korda Код на продукт: KCR131
Korda KURV Spinner Hook Sections са безупречно вързани куки с кука модел Kurv Shank. Всяка опаковка съдържа 3бр. spinner sections куки и безплатни мъниста за тях. Може да избирате от следните размери куки с контра: № 4 и № 6.Всеки монтаж съдържа:Куки KURV SHANK с контра;Вирбели Korda Spinner Swivel;..
11.70лв.
без ДДС:11.70лв.
Марка: Korda Код на продукт: KCR018
Готовите Chod Rig монтажи на Korda са безупречно вързани, защото е използван опита на Danny Fairbrass. Всяка кука е вързана по стандартите на Danny, точно както си връзва собствените монтажи, използвайки същите възли и техники. Това дава ненадмината чистота на изпълнение и позволява на възела да сед..
14.70лв.
без ДДС:14.70лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX023
Иглата Korda Basix може да се използва с повечето риболовни примамки, тъй като е остра и здрава, което означава, че може да се прокара през най- твърдата риболовна стръв, без да се страхувате, че ще се разпадне.Краят на иглата е проектиран да държи косъма ви на място, докато стръвта е нани..
7.86лв.
без ДДС:7.86лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBNF
Екипът на Korda е проектирал игли за риболов, които да се използват точно за всяка отделна цел и работа.Korda Fine Latch - лилава дръжка - Идеална за меки протеинови топчета, меки пелети за риболов, сладка царевица или снаждане.Дължина - 7см...
8.89лв.
без ДДС:8.89лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBNH
Това е здрава игла, идеална за протеинови топчета или твърди пелети за риболов.Дължина 7см...
8.89лв.
без ДДС:8.89лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBNS
Игла Korda Heavy Latch Stik - Идеална игла за риболов за изтегляне на връзки през пва пръчки или за стик микс.Червена дръжка.Размер: 12 см..
9.45лв.
без ДДС:9.45лв.
Марка: Korda Код на продукт: KSPN
Представяме ви иглата на Korda за монтиране на ледкор. Korda Splicing Needle е изработена от неръждаема здрава стомана. Снабдена с удобна плоска дръжка в ярък оранжев цвят, с чиято помощ лесно се открива. Игла за лийдкор Korda Splicing Needle е игла предназначена за нанизване на лийдкор. Краят на иг..
8.89лв.
без ДДС:8.89лв.
Марка: Korda Код на продукт: KKTS
Korda Mini Krimp Tool са клещи разработени за по-лесно конструиране на монтажа с твърди и нееластични материали като BOOM, MouthTrap или Hybrid Stiff Link. Инструментът е много компактен, така че лесно ще се побере във вашата Tackle Box или подобна кутия за риболов.Krimp клещите ще ви позволая да..
37.20лв.
без ДДС:37.20лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1068
Цвят - зелен. Опаковка от 10 бр...
9.70лв.
без ДДС:9.70лв.
Показва 1 до 16 от 44 (3 страници)