МЕНЮ
Your Cart

Влакна

Марка: Korda Код на продукт: KBX044
Korda Basix Main Line е брилянтна универсална линия, която предлага фантастично съотношение цена/качество.Влакното е много здраво, устойчиво на износване, но също така лети много добре и има добра якост на възел.Това риболовно влакно има относително ниско ниво на разтягане, което допринася да усещат..
29.30лв.
без ДДС:29.30лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX008
Korda Basix Main Line е брилянтна универсална линия, която предлага фантастично съотношение цена/качество.Влакното е много здраво, устойчиво на износване, но също така лети много добре и има добра якост на възел.Това риболовно влакно има относително ниско ниво на разтягане, което допринася да усещат..
15.80лв.
без ДДС:15.80лв.
Марка: Korda Код на продукт: KDCM02,KDCM03
Korda LongChuck е основно влакно за риболов на шаран, предназначено за далечно замятане. Благодарение на него ще можете да ловите на по-далечна дистанция, отколкото със стандартен монофил. Longchuck е напълно прозрачен, не се разтяга и абсорбира по-малко вода в сравнение с другите основни линии за р..
51.90лв.
без ДДС:51.90лв.
Марка: Korda Код на продукт: KTDG10,KTDG12
Korda Touchdown е бързо потъващо монофилно влакно за риболов на шаран. То е изключително здраво на възел. Има висока абразиво и износоустойчивост, но за разлика от SUBline е с по-ниска и контролирана разтегливост. Поради този факт с Touchdown кастингът придобива нови измерения. Влакното ще удовлетво..
51.90лв.
без ДДС:51.90лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX012
Материалът Basix Braided Hooklink е много гъвкав, но също така здрав и устойчив на износване. Връзва се много добре с всеки възел за риболов. Той е „камуфлажно зелен“ на цвят и ще се слее добре с дъното на всяко езеро. Предлага се в опаковка от 10м и е с размери: 18lb и 25lb...
10.85лв.
без ДДС:10.85лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX010
Basix Coated Hooklink е мек, гъвкав материал за плитка с покритие, който е подходящ за всякакви презентации.Както вътрешната плитка, така и външното покритие са с фин цвят „камо зелено“. Плетеното влакно с покритие има страхотни свойства против заплитане. Връзва се много добре, без да разрушава външ..
12.70лв.
без ДДС:12.70лв.
Марка: Korda Код на продукт: KLB20
Korda Loop Braid е устойчиво на абразия плетено влакно, специално разработено за създаване на комбинирани монтажи, тъй като е достатъчно твърдо, за да отблъсне куката от повода, когато използвате неутрално плаваща стръв. Идеален за създаване на монтажи combi-rig, където секцията от плетено влак..
25.30лв.
без ДДС:25.30лв.
Марка: Korda Код на продукт: KDMCW18,KDMCW25
Korda Dark Matter е тежко влакно за поводи с покритие, лежащо плътно на дъното. Благодарение на най-съвременните технологии, инженерите от KORDA успяха да добавят волфрамови гранули в покритието на оплетката. Това ви гарантира неподвижно лежащ повод, който не буди съмнение в рибите, дори при близко ..
35.20лв.
без ДДС:35.20лв.
Марка: Korda Код на продукт: KNT04,KNT05
N-Trap Semi Stiff има здраво, матово покритие, което няма да се разцепи при възел, а вътрешната оплетка Dyneema е добре съчетана с цвета на покритието. N-Trap Semi Stiff е с по-твърда обвивка от N-Trap Soft, но е много гъвкав и може да се използва, за да се направи всякакъв вид монтаж за риболо..
38.20лв.
без ДДС:38.20лв.
Марка: Korda Код на продукт: KNT01,KNT02
N-Trap Soft има здраво, матово покритие, което няма да се разцепи при възел, а вътрешната оплетка Dyneema е добре съчетана с цвета на покритието. Soft вариантът е супер мек и гъвкав, даващ по-добро движение на куката.N-Trap Soft се предлага в три цвята - Weed Green, Gravel Brown и Silt и в три разли..
38.20лв.
без ДДС:38.20лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBOOM45
KORDA BOOM е нов вид флуорокарбон, който може да бъде кримпнат за създаването на много на брой монтажи за риболов на шаран.Основното му предназначение е да създаде твърди секции в монтажа, които да помогнат за "изстрелването" на стръвта далеч от оловото.Може да го използвате, за да направите combi-r..
27.40лв.
без ДДС:27.40лв.
Марка: Korda Код на продукт: KIQS15,KIQS20
Флуорокарбонът Korda IQ2 Extra Soft е много мек, което позволява на стръвта да се движи по-естествено във водата. По-естественото движение на повода позволява на куката да влезе в устата на шарана по-лесно и с по-голяма успеваемост, отколкото тя би имала със стандартния флуорокарбон. Това от своя ст..
27.50лв.
без ДДС:27.50лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)