МЕНЮ
Your Cart

Влакна

Марка: Fox Код на продукт: CAC825
FOX Naturals Submerge Leader е ледкор влакно без оловна сърцевина, изработено от висококачествени материали. Продуктите от серията "Naturals" се отличават с тъмнозелен ненатрапчив цвят, подходящ за най-често срещаните типове дъно. Ледкорът е невероятно фин, потъва като тухла и обгръща контурите на д..
41.10лв.
без ДДС:41.10лв.
Марка: Fox Код на продукт: CML181
Монофилното влкано Fox Carp Mono притежава качества, които не отстъпват и на най-скъпите влакна от висок клас.Характеристики:- Подходящо за риболов на шаран и други едри риби;- Незабележимо зелено; - Висока здравина на възела;- Ниска памет;- Контролирана разтегливост.Дължина: 1000м.Размери:&nbs..
15.68лв. 19.60лв.
без ДДС:15.68лв.
Марка: Fox Код на продукт: CML176
Характеристики:  - Направено на основата на изключително популярния монофиламент за дистанция Exoset Distance Casting Monofilament;  - Флуоро оранжевият цвят с висока видимост прави линията лесно видима денем и нощем;  - Видимостта на линията ви помага да избегнете оплитането с други ..
34.24лв. 42.80лв.
без ДДС:34.24лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX044
Korda Basix Main Line е брилянтна универсална линия, която предлага фантастично съотношение цена/качество.Влакното е много здраво, устойчиво на износване, но също така лети много добре и има добра якост на възел.Това риболовно влакно има относително ниско ниво на разтягане, което допринася да усещат..
23.44лв. 29.30лв.
без ДДС:23.44лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX008
Korda Basix Main Line е брилянтна универсална линия, която предлага фантастично съотношение цена/качество.Влакното е много здраво, устойчиво на износване, но също така лети много добре и има добра якост на възел.Това риболовно влакно има относително ниско ниво на разтягане, което допринася да усещат..
12.64лв. 15.80лв.
без ДДС:12.64лв.
Марка: Korda Код на продукт: KDCM02,KDCM03
Korda LongChuck е основно влакно за риболов на шаран, предназначено за далечно замятане. Благодарение на него ще можете да ловите на по-далечна дистанция, отколкото със стандартен монофил. Longchuck е напълно прозрачен, не се разтяга и абсорбира по-малко вода в сравнение с другите основни линии за р..
41.52лв. 51.90лв.
без ДДС:41.52лв.
Марка: Korda Код на продукт: KTDG10,KTDG12
Korda Touchdown е бързо потъващо монофилно влакно за риболов на шаран. То е изключително здраво на възел. Има висока абразиво и износоустойчивост, но за разлика от SUBline е с по-ниска и контролирана разтегливост. Поради този факт с Touchdown кастингът придобива нови измерения. Влакното ще удовлетво..
51.90лв.
без ДДС:51.90лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX012
Материалът Basix Braided Hooklink е много гъвкав, но също така здрав и устойчив на износване. Връзва се много добре с всеки възел за риболов. Той е „камуфлажно зелен“ на цвят и ще се слее добре с дъното на всяко езеро. Предлага се в опаковка от 10м и е с размери: 18lb и 25lb...
8.68лв. 10.85лв.
без ДДС:8.68лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX010
Basix Coated Hooklink е мек, гъвкав материал за плитка с покритие, който е подходящ за всякакви презентации.Както вътрешната плитка, така и външното покритие са с фин цвят „камо зелено“. Плетеното влакно с покритие има страхотни свойства против заплитане. Връзва се много добре, без да разрушава външ..
10.16лв. 12.70лв.
без ДДС:10.16лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1020
GARDA TAPERED SHOCK LINE е отличен шок лидер за далечно замятане. Той е прозрачен, почти невидим под вода, има подобни свойства на флуоровъглеводорода, но е много по-издръжлив, гъвкав и многофункционален. Всяка от петте намотки е с дължина 15 m. Има диаметър 0,26 mm откъм по-тънката страна, която св..
22.95лв. 27.00лв.
без ДДС:22.95лв.
Марка: Korda Код на продукт: KLB20
Korda Loop Braid е устойчиво на абразия плетено влакно, специално разработено за създаване на комбинирани монтажи, тъй като е достатъчно твърдо, за да отблъсне куката от повода, когато използвате неутрално плаваща стръв. Идеален за създаване на монтажи combi-rig, където секцията от плетено влак..
25.30лв.
без ДДС:25.30лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1008
Garda Revolt е напълно революционно влакно за поводи. Благодарение на уникалната технология на сплитане на флуоровъглеродни влакна, той има свойства, които няма да намерите в други влакна. То е невидимо под вода, притежава висока гъвкавост, нулева памет, голяма здравина на възела и значителна еласти..
24.96лв. 31.20лв.
без ДДС:24.96лв.
Марка: Korda Код на продукт: KDMCW18,KDMCW25
Korda Dark Matter е тежко влакно за поводи с покритие, лежащо плътно на дъното. Благодарение на най-съвременните технологии, инженерите от KORDA успяха да добавят волфрамови гранули в покритието на оплетката. Това ви гарантира неподвижно лежащ повод, който не буди съмнение в рибите, дори при близко ..
35.20лв.
без ДДС:35.20лв.
Марка: Korda Код на продукт: KNT04,KNT05
N-Trap Semi Stiff има здраво, матово покритие, което няма да се разцепи при възел, а вътрешната оплетка Dyneema е добре съчетана с цвета на покритието. N-Trap Semi Stiff е с по-твърда обвивка от N-Trap Soft, но е много гъвкав и може да се използва, за да се направи всякакъв вид монтаж за риболо..
38.20лв.
без ДДС:38.20лв.
Марка: Korda Код на продукт: KNT01,KNT02
N-Trap Soft има здраво, матово покритие, което няма да се разцепи при възел, а вътрешната оплетка Dyneema е добре съчетана с цвета на покритието. Soft вариантът е супер мек и гъвкав, даващ по-добро движение на куката.N-Trap Soft се предлага в три цвята - Weed Green, Gravel Brown и Silt и в три разли..
38.20лв.
без ДДС:38.20лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1002
Garda TactiQ Super Soft Fluorocarbon е абсолютно топ флуорокарбон, който ще доведе вашите монтажи до съвършенство. Предимствата му са: издръжливост, умерена твърдост и, разбира се, невидимост под вода. Той е достатъчно мек, за да позволи на вашите монтажи да се свържат добре с него, но в същото врем..
18.72лв. 23.40лв.
без ДДС:18.72лв.
Показва 1 до 16 от 18 (2 страници)

В тази категория ще откриете качествени влакна за риболов на шаран с различно предназначение и свойства. Монофилни основни влакна, флуорокарбон с различна твърдост и дебелина, плетени влакна с или без покритие за направата на шаранджийски монтажи, устойчиви на абразия лидери и ледкори, които идеално следват контурите на дъното на язовира.