МЕНЮ
Your Cart

Пасти

Марка: Mikbaits Код на продукт: MB020
Тестото за риболов Mikbaits BigB Peach Black pepper  (Праскова и черен пипер)  се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин п..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Паста за риболов Express Mandarina 200гр
Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: MD0009
Тестото за риболов Mikbaits Express Мандарина се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизсъхне и да издържи по-дълго.О..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB007
Тестото за риболов Mikbaits Fanatica Метеора се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизсъхне и да издържи по-дълго.Оп..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: 11317219
Тестото за риболов Mikbaits Fanatica Salmon Crayfish Asafoetida се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизсъхне и да ..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: 11312222
Тестото за риболов Mikbaits Gangster G2 Crab Anchovy Asafoetida се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизсъхне и да ..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Паста за риболов Gangster GSP Black Squid 200гр
Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB013
Тестото за риболов Mikbaits Gangster GSP Black Squid (Черен Калмар)  се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизс..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Паста за риболов LiveriX Magic Squid 200гр
Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB025
Тестото за риболов Mikbaits LiveriX Magic Squid (Калмар) се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизсъхне и да издържи..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MD0015
Тестото за риболов Mikbaits Maniaq Солена Херинга се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизсъхне и да издържи по-дъл..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Паста за риболов Mikbaits eXpress Калмари 200гр
Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB046
Тестото за риболов Mikbaits eXpress Калмари се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастатаще поизсъхне и да издържи по-дълго.Опак..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Паста за риболов Mikbaits eXpress Рак 200гр
Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB045
Тестото за риболов Mikbaits eXpress Рак се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизсъхне и да издържи по-дълго.Опаковк..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Паста за риболов Mikbaits eXpress Чесън 200гр
Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB044
Тестото за риболов Mikbaits eXpress Чесън се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизсъхне и да издържи по-дълго.Опако..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MD0058
Тестото за риболов Mikbaits Spiceman Chilli Squid се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизсъхне и да издържи по-дъл..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Паста за риболов Spiceman WS - WS2 Spice 200гр
HOT Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB035
Тестото за риболов Mikbaits Spiceman WS - WS2 Spice се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизсъхне и да издържи по-д..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: 11313266
Тестото за риболов Mikbaits Spiceman Глухарче ( Dandelion/Pampeliska ) се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизсъхн..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Паста за риболов Spiceman Пикантна слива 200гр
Изчерпан
Марка: Mikbaits Код на продукт: 11313224
Тестото за риболов Mikbaits Spiceman Savoury Plum ( Пикантна слива ) се прави от същите смеси и аминокиселини като протеиновите топчета от същата серия. Те са изключително ефективни и допринасят да имате повече рънове. Увийте стръвта няколко минути преди хвърляне. По този начин пастата ще поизсъхне ..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)