МЕНЮ
Your Cart

Mikbaits

Марка: Mikbaits Код на продукт: MB082
Лютият пипер е високоефективна течна съставка на основата на лют червен пипер и коноп. Това е остра, богата на енергия добавка, която дава на примамките основни хранителни вещества и пикантен вкус, като същевременно освобождава фини частици и силни естествени атрактори във всички слоеве на водния ст..
23.40лв.
без ДДС:23.40лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB077
Corn Steep Liquor е натурална течност, получена от царевица със силен аромат на дрожди. Използва се от много години при риболова на шаран. Благодарение на силните си ферментационни свойства, той е отличен катализатор за иницииране на "разпадането" на вашата стръв и потенциалното освобождаване на мно..
11.60лв.
без ДДС:11.60лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB083
Ферментиралият пипер е много специфичен и различен продукт на основата на черен пипер, чесън и спирулина. Придава на протеиновото топче пикантен вкус, енергия, хранителни вещества и леко го оцветява в зелено (в зависимост от дозировката). Съчетава се добре с пикантни рибни миксове, но също така рабо..
23.40лв.
без ДДС:23.40лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB085
Krill Hydro е течна съставка, базирана на ракообразни, планктон и антарктически крил. Тази чудесно oсолена, силно разтворима течност има силно стимулиращ ефект, който незабавно привличат рибите на хранителното петно. Той е много богат на водоразтворими омега-3 мастни киселини, протеини, аминокиселин..
27.30лв.
без ДДС:27.30лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB080
Една от легендарните течни храни, които рибари от цял свят използват успешно от много години. Минамино съдържа силно питателен свински черен дроб, далак и стомашна лигавица, което осигурява сложна смес от аминокиселини и концентриран източник на витамини, минерали и енергия. В същото време обаче има..
31.00лв.
без ДДС:31.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB060
Плаващите флуоресцентни pop up топчета на Mikbaits са много ефективна стръв за риболов на шаран, използвана както отделно, така и в комбинация с протеиновите топчета от серията Mirabel за презентиране на т. нар. снежен човек. Техният отличителен цвят привлича вниманието на рибите отдалеч, а силният,..
10.40лв.
без ДДС:10.40лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MD0032
Neo плазмата е специална течност, предназначено специално за Pop up плуващи топчета и друга плуваща стръв. Поставете няколко капки върху стръвта и изчакайте няколко минути преди замятане. Ще се изненадате от резултата. Тази течност създава визуален и обонятелен сигнал (облак) във водата. Така рибата..
11.70лв.
без ДДС:11.70лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB059
Плаващите флуоресцентни pop up топчета на Mikbaits са много ефективна стръв за риболов на шаран, използвана както отделно, така и в комбинация с класически протеинови топчета за презентиране на т. нар. снежен човек. Техният отличителен цвят привлича вниманието на рибите отдалеч, а силният, привлекат..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: 11033819
Pop up топчетата съдържат силна концентрация на есенции, етерични масла и вкусови стимулатори. Те са отлична плаваема стръв за шаран, като оптимално допълват потъващите топчета от серията Fanatica Salmon Crayfish Asafoetida.Риболовен магазин Carpsmell  предлага Pop up топчета в разфасофки от 15..
19.50лв.
без ДДС:19.50лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: 11033822
Pop up топчетата съдържат силна концентрация на есенции, етерични масла и вкусови стимулатори. Те са отлична плаваема стръв за шаран, като оптимално допълват потъващите топчета от серията G2 Crab Anchovy Asafoetida. Риболовен магазин Carpsmell  предлага Pop up топчета в разфасофки от 150 м..
19.50лв.
без ДДС:19.50лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: 11033777
Pop up топчетата съдържат силна концентрация на есенции, етерични масла и вкусови стимулатори. Те са отлична плаваема стръв за шаран, като оптимално допълват потъващите топчета от серията G7 Master Krill. Риболовен магазин Carpsmell  предлага Pop up топчета в разфасофки от 150 мл.Плaващите..
19.50лв.
без ДДС:19.50лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB003
Pop up топчетата съдържат силна концентрация на есенции, етерични масла и вкусови стимулатори. Те са отлична плаваема стръв за шаран, като оптимално допълват потъващите топчета от серията Метеора. Риболовен магазин Carpsmell  предлага Pop up топчета в разфасофки от 150 мл.Плaващите Pop up ..
19.50лв.
без ДДС:19.50лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB081
Red Fish Amino е солена течна храна на основата на морска риба, скариди и миди. Има много силен хранителен профил и съдържание на свободни аминокиселини, което стимулира рибите да се хранят. Той е незабавно разтворим при всякаква температура на водата. Особено подходящ е за смеси от рибно брашно с р..
23.40лв.
без ДДС:23.40лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB084
Robin Red е сладка, пикантна, наситеночервена съставка на основата на червен пипер, която съдържа висок процент от известния Robin Red® на Haith. Това е гъста, мазна, естествено оцветяваща течност, която превръща всичко в червено. Освен че се използва като добавка за проготвянето на протеинови топче..
23.40лв.
без ДДС:23.40лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB058
Ronnie pop up на Mikbaits са 14 мм допълнително усилени плаващи флуоресцентни топчета за стръв, направени от специална смес. Те са изключително атрактивни, силно видими и най-вече плуват дълго време, над стандартните поп ъп топчета.  Това ви позволява да ги използвате при риболов на рони риг ил..
19.50лв.
без ДДС:19.50лв.
Марка: Mikbaits Код на продукт: MB086
За много рибари по света, осоленият рибен протеин L030 е най-добрата течна храна за всички времена. Този изключително атрактивен ултра-разтворим, много солен екстракт от рибен протеин е извлечен от чисто месо от морска риба, което е пълно с аминокиселини, протеини, соли и т.н. Той съдържа повече от ..
34.90лв.
без ДДС:34.90лв.
Показва 1 до 16 от 115 (8 страници)