МЕНЮ
Your Cart

Korda

Марка: Korda Код на продукт: KHDB
Korda Mini Heli Safe е система, която позволява на рибарите да ловят бързо и ефективно. Просто закачете олово към системата, а тя ще свърши останалото, освобождавайки повода веднага щом вирбелът на куката ви дръпне към горната част на перлата. Mini Heli-Safe се доставя с вирбел с размер 11 и мо..
13.26лв. 15.60лв.
без ДДС:13.26лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX044
Korda Basix Main Line е брилянтна универсална линия, която предлага фантастично съотношение цена/качество.Влакното е много здраво, устойчиво на износване, но също така лети много добре и има добра якост на възел.Това риболовно влакно има относително ниско ниво на разтягане, което допринася да усещат..
23.44лв. 29.30лв.
без ДДС:23.44лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX008
Korda Basix Main Line е брилянтна универсална линия, която предлага фантастично съотношение цена/качество.Влакното е много здраво, устойчиво на износване, но също така лети много добре и има добра якост на възел.Това риболовно влакно има относително ниско ниво на разтягане, което допринася да усещат..
12.64лв. 15.80лв.
без ДДС:12.64лв.
Марка: Korda Код на продукт: KDCM02,KDCM03
Korda LongChuck е основно влакно за риболов на шаран, предназначено за далечно замятане. Благодарение на него ще можете да ловите на по-далечна дистанция, отколкото със стандартен монофил. Longchuck е напълно прозрачен, не се разтяга и абсорбира по-малко вода в сравнение с другите основни линии за р..
41.52лв. 51.90лв.
без ДДС:41.52лв.
Марка: Korda Код на продукт: KTDG10,KTDG12
Korda Touchdown е бързо потъващо монофилно влакно за риболов на шаран. То е изключително здраво на възел. Има висока абразиво и износоустойчивост, но за разлика от SUBline е с по-ниска и контролирана разтегливост. Поради този факт с Touchdown кастингът придобива нови измерения. Влакното ще удовлетво..
51.90лв.
без ДДС:51.90лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX012
Материалът Basix Braided Hooklink е много гъвкав, но също така здрав и устойчив на износване. Връзва се много добре с всеки възел за риболов. Той е „камуфлажно зелен“ на цвят и ще се слее добре с дъното на всяко езеро. Предлага се в опаковка от 10м и е с размери: 18lb и 25lb...
8.68лв. 10.85лв.
без ДДС:8.68лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX010
Basix Coated Hooklink е мек, гъвкав материал за плитка с покритие, който е подходящ за всякакви презентации.Както вътрешната плитка, така и външното покритие са с фин цвят „камо зелено“. Плетеното влакно с покритие има страхотни свойства против заплитане. Връзва се много добре, без да разрушава външ..
10.16лв. 12.70лв.
без ДДС:10.16лв.
Марка: Korda Код на продукт: KCR131
Korda KURV Spinner Hook Sections са безупречно вързани куки с кука модел Kurv Shank. Всяка опаковка съдържа 3бр. spinner sections куки и безплатни мъниста за тях. Може да избирате от следните размери куки с контра: № 4 и № 6.Всеки монтаж съдържа:Куки KURV SHANK с контра;Вирбели Korda Spinner Swivel;..
9.36лв. 11.70лв.
без ДДС:9.36лв.
Марка: Korda Код на продукт: KCR018
Готовите Chod Rig монтажи на Korda са безупречно вързани, защото е използван опита на Danny Fairbrass. Всяка кука е вързана по стандартите на Danny, точно както си връзва собствените монтажи, използвайки същите възли и техники. Това дава ненадмината чистота на изпълнение и позволява на възела да сед..
11.76лв. 14.70лв.
без ДДС:11.76лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX023
Иглата Korda Basix може да се използва с повечето риболовни примамки, тъй като е остра и здрава, което означава, че може да се прокара през най- твърдата риболовна стръв, без да се страхувате, че ще се разпадне.Краят на иглата е проектиран да държи косъма ви на място, докато стръвта е нани..
6.68лв. 7.86лв.
без ДДС:6.68лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBNF
Екипът на Korda е проектирал игли за риболов, които да се използват точно за всяка отделна цел и работа.Korda Fine Latch - лилава дръжка - Идеална за меки протеинови топчета, меки пелети за риболов, сладка царевица или снаждане.Дължина - 7см...
7.56лв. 8.89лв.
без ДДС:7.56лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBNH
Това е здрава игла, идеална за протеинови топчета или твърди пелети за риболов.Дължина 7см...
7.56лв. 8.89лв.
без ДДС:7.56лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBNS
Игла Korda Heavy Latch Stik - Идеална игла за риболов за изтегляне на връзки през пва пръчки или за стик микс.Червена дръжка.Размер: 12 см..
8.03лв. 9.45лв.
без ДДС:8.03лв.
Марка: Korda Код на продукт: KSPN
Представяме ви иглата на Korda за монтиране на ледкор. Korda Splicing Needle е изработена от неръждаема здрава стомана. Снабдена с удобна плоска дръжка в ярък оранжев цвят, с чиято помощ лесно се открива. Игла за лийдкор Korda Splicing Needle е игла предназначена за нанизване на лийдкор. Краят на иг..
7.56лв. 8.89лв.
без ДДС:7.56лв.
Марка: Korda Код на продукт: KKTS
Korda Mini Krimp Tool са клещи разработени за по-лесно конструиране на монтажа с твърди и нееластични материали като BOOM, MouthTrap или Hybrid Stiff Link. Инструментът е много компактен, така че лесно ще се побере във вашата Tackle Box или подобна кутия за риболов.Krimp клещите ще ви позволая да..
37.20лв.
без ДДС:37.20лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX001
Колчетата за дистанция Korda Basix Distance Sticks са необходим елемент при съвременния риболов на шаран, като ви позволяват лесно и точно да измерите необходимото разстояние за достигане на желаното място на ловене. По този начин си гарантирате прецизност и многократно замятане до едно и също място..
43.27лв. 50.90лв.
без ДДС:43.27лв.
Показва 1 до 16 от 36 (3 страници)