МЕНЮ
Your Cart

Korda

Марка: Korda Код на продукт: KBX044
Korda Basix Main Line е брилянтна универсална линия, която предлага фантастично съотношение цена/качество.Влакното е много здраво, устойчиво на износване, но също така лети много добре и има добра якост на възел.Това риболовно влакно има относително ниско ниво на разтягане, което допринася да усещат..
29.30лв.
без ДДС:29.30лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX008
Korda Basix Main Line е брилянтна универсална линия, която предлага фантастично съотношение цена/качество.Влакното е много здраво, устойчиво на износване, но също така лети много добре и има добра якост на възел.Това риболовно влакно има относително ниско ниво на разтягане, което допринася да усещат..
15.80лв.
без ДДС:15.80лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX012
Материалът Basix Braided Hooklink е много гъвкав, но също така здрав и устойчив на износване. Връзва се много добре с всеки възел за риболов. Той е „камуфлажно зелен“ на цвят и ще се слее добре с дъното на всяко езеро. Предлага се в опаковка от 10м и е с размери: 18lb и 25lb...
10.85лв.
без ДДС:10.85лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX010
Basix Coated Hooklink е мек, гъвкав материал за плитка с покритие, който е подходящ за всякакви презентации.Както вътрешната плитка, така и външното покритие са с фин цвят „камо зелено“. Плетеното влакно с покритие има страхотни свойства против заплитане. Връзва се много добре, без да разрушава външ..
12.70лв.
без ДДС:12.70лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX023
Иглата Korda Basix може да се използва с повечето риболовни примамки, тъй като е остра и здрава, което означава, че може да се прокара през най- твърдата риболовна стръв, без да се страхувате, че ще се разпадне.Краят на иглата е проектиран да държи косъма ви на място, докато стръвта е нани..
7.86лв.
без ДДС:7.86лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBNF
Екипът на Korda е проектирал игли за риболов, които да се използват точно за всяка отделна цел и работа.Korda Fine Latch - лилава дръжка - Идеална за меки протеинови топчета, меки пелети за риболов, сладка царевица или снаждане.Дължина - 7см...
8.89лв.
без ДДС:8.89лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBNH
Това е здрава игла, идеална за протеинови топчета или твърди пелети за риболов.Дължина 7см...
8.89лв.
без ДДС:8.89лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBNS
Игла Korda Heavy Latch Stik - Идеална игла за риболов за изтегляне на връзки през пва пръчки или за стик микс.Червена дръжка.Размер: 12 см..
9.45лв.
без ДДС:9.45лв.
Марка: Korda Код на продукт: KSPN
Представяме ви иглата на Korda за монтиране на ледкор. Korda Splicing Needle е изработена от неръждаема здрава стомана. Снабдена с удобна плоска дръжка в ярък оранжев цвят, с чиято помощ лесно се открива. Игла за лийдкор Korda Splicing Needle е игла предназначена за нанизване на лийдкор. Краят на иг..
8.89лв.
без ДДС:8.89лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX001
Колчетата за дистанция Korda Basix Distance Sticks са необходим елемент при съвременния риболов на шаран, като ви позволяват лесно и точно да измерите необходимото разстояние за достигане на желаното място на ловене. По този начин си гарантирате прецизност и многократно замятане до едно и също място..
50.90лв.
без ДДС:50.90лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX026
Куката BASIX Wide Gape е универсален модел, който може да се използва за голямо разнообразие от монтажи и без да е необходимо да се добавят много други компоненти, алайнери или термосвиваеми тръбички. Агресивният отвор, насочен навътре, помага да се осигурят завъртанията на куката. Може да я използв..
6.49лв.
без ДДС:6.49лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX024
Кутията Korda BASIX е проектирана да предлага много място за съхранение на всичките ви аксесоари за монтажи, като същевременно улеснява организирането и намирането им. Изработена е от удароустойчива пластмаса, с полупрозрачен капак. Капакът е полупрозрачен с разчертана линийка, която ви по..
51.98лв.
без ДДС:51.98лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX022
Ножиците BASIX Rig са идеалният избор за всички риболовци, тъй като назъбената зона на остриетата осигурява чисто изрязване, което е особено важно при използването на плетени материали за куки. Остриетата са изработени от неръждаема стомана, за да се гарантира, че ще бъдат дълготрайни и няма да ръжд..
10.80лв.
без ДДС:10.80лв.
Марка: Korda Код на продукт: KBX025
KORDA Basix Anti Tangle Sleeves са противооплитащи шлаухи за шаранджийски монтажи. Тези меки, заострени гумени, антиусукващи шлаухи не само помагат да се предотвратят заплитания, но също така са проектирани да се използват заедно с въртящите се вирбели QC. Те могат лесно да се поставят на място, сле..
5.39лв.
без ДДС:5.39лв.
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)