МЕНЮ
Your Cart

Garda

Garda е млада марка в риболова на шаран, но бързо спечели сърцата на много шаранджии. Въпреки че не отрича английските си корени, благодарение на сътрудничеството с рибари от много европейски страни, включително Чехия и Словакия, тя се фокусира повече върху континенталния шаранджийски риболов. Това означава големи езера, реки, пясъчни кариери и други води, характерни за Централна и Западна Европа. Обхватът на марката е доста широк. От висок клас риболовни принадлежности за монтажи, особено куки, поводи за монтажи, вирбели, бързи връзки, клипсове и други малки аксесоари, до оборудване за къмпинг, стойки за въдици, обтегачи, карбонови кобри за захранване, дюшеци и люлки за шаран, кепове, калъфи за въдици и много други продукти. Продуктите на Garda се отличават със стил, дизайн и качество.

Марка: Garda Код на продукт: GAR1059
Алайнерите Garda Master Aligner са направени от страхотен материал, което ги прави удобни за нанизване на куката, но от друга страна са много твърди и задържат формата си дори след улавяне на голям брой риби. Произвеждат се в две дължини – за куки с късо или дълго рамо, в два цвята – зелен и кафяв. ..
6.63лв. 7.80лв.
без ДДС:6.63лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1165
Алайнерите Garda Master Aligner са направени от страхотен материал, което ги прави удобни за нанизване на куката, но от друга страна са много твърди и задържат формата си дори след улавяне на голям брой риби. Произвеждат се в две дължини – за куки с късо или дълго рамо, в два цвята – зелен и кафяв. ..
6.63лв. 7.80лв.
без ДДС:6.63лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1091
Матово тъмна бърза връзка с вирбел Garda с висока здравина. Идеален избор за повечето видове риболовни монтажи.Размер № 8.Опаковка от 10 бр...
6.63лв. 7.80лв.
без ДДС:6.63лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1094
Страхотен продукт от Garda, който ще направи възможно най-лесно и приятно поставянето на плуваща стръв (pop up / wafter) или използването на монтаж за чод риг. Просто пробивате топчето върху този държач, който се поставя на куката вместо косъма и сте готови за замятане! Версията с пръстен е много по..
11.50лв.
без ДДС:11.50лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1170
Винтовете за стръв Garda Pop-up pegs са практичен аксесоар, който ще направи възможно най-лесно и приятно поставянето на плуваща стръв ( pop up / wafter) или използването на монтаж на chod rig. Просто пробивате топчето върху този държач и сте готови за хвърляне! Различните цветове са предназначени з..
5.60лв. 7.00лв.
без ДДС:5.60лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1099
Garda Ronnie swivel размер 11 е специален вирбел за изграждане на монтаж тип ronnie rig. От едната страна има ухо, към което прикрепяте повода, а в другия край има специална бърза връзка, в която поставяте ухото на куката (препоръчваме модела Garda Ultra Sharp). След това закрепете куката в скобата ..
7.80лв.
без ДДС:7.80лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1340
Вирбелът за хеликоптер Garda се използва главно за монтажи на хеликоптер. Има по-голямо отвор от стандартните въртящи се вирбели, така че може да се върти лесно при хвърляне. ..
8.70лв. 10.87лв.
без ДДС:8.70лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1339
Микро вирбелът Garda с пръстен се използва за различни монтажи като D-rig, Ronnie rig и др. Може да се използва и за свързване на различни видове ригове  при създаване на комбинирани монтажи...
9.95лв. 11.70лв.
без ДДС:9.95лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1342
Високоякостен матов тъмен вирбел Garda с бърза връзка за смяна. Благодарение на добавения пръстен, вашият монтаж се държи още по-естествено и е по-подходяща за при борба с рибата, тъй като елиминира възможността влакното да се протърка върху олово при резки тласъци на рибата. Размер №10. Доставя се ..
8.70лв. 10.87лв.
без ДДС:8.70лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1092
Високоякостен матов тъмен вирбел Garda с бърза връзка за смяна. Благодарение на добавения пръстен, вашият монтаж се държи още по-естествено и е по-подходяща за при борба с рибата, тъй като елиминира възможността влакното да се протърка върху олово при резки тласъци на рибата. Размер №8. Доставя се в..
8.70лв. 10.87лв.
без ДДС:8.70лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1341
Високоякостен матов тъмен вирбел Garda с бърза връзка за смяна на поводите. Идеален избор за повечето видове риболовни монтажи. Размер №10. Доставя се в опаковка от 10 бр...
7.80лв.
без ДДС:7.80лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1090
Високоякостният матов и здрав вирбел Garda е основен артикул в арсенала на всеки риболовец. Размер № 8. Доставя се в опаковка от 20 бр...
6.96лв.
без ДДС:6.96лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1331
Готов монтаж Garda Helicopter Leaders за риболов с метод тип "хеликоптер", който значително ще улесни вашия риболов. Просто го прикрепете към основното влакно или шок лидера, добавете олово към скобата и поставете повода в бързата връзка. Helicopter Leaders са изработени от специален материал, който..
11.60лв.
без ДДС:11.60лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1333
Фиксиран готов монтаж Garda Lead Clip Leaders, който ще улесни риболова ви. Просто го свържете към основната линия или шок лидера, добавете олово към клипса, закрепете го с капачка и поставете повода във вирбела. Lead Clip Leaders са изработени от специален материал, който е много издръжлив, незабел..
9.28лв. 11.60лв.
без ДДС:9.28лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1138
Волфрамовите мъниста Garda Ronnie & Chod се държат отлично на линии с оловна сърцевина и други материали за изработка на монтажи. Перфектни са за правене на монтажи и хеликоптерни линии, като стопер, тежест на Ronnie rig или Chod rig, или като предпазител за възли. Те са значително по-тежки от о..
11.50лв.
без ДДС:11.50лв.
Марка: Garda Код на продукт: GAR1135
Овалните волфрамови мъниста Garda Oval beads tungsten се държат отлично на линии с оловна сърцевина и други материали за изработване на възли и монтажи. Идеални са за изработка на монтажи и хеликоптери, като стопер, тежест или дори защита на възли. Те са значително по-тежки от обикновените мъниста, ..
9.20лв. 11.50лв.
без ДДС:9.20лв.
Показва 1 до 16 от 49 (4 страници)